Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Bli en "rich witch" i The Witcher 3: Wild Hunt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Witcher 3: Wild Hunt er et stort spill med mange muligheter, og som vanlig har spillere gjort en del forsøk på å finne ut hvordan de kan utnytte feil eller svakheter. Tidligere kunne WhatsMyGame dele en video som viser hvordan du kan tjene mye penger på å slakte kuer, men det finnes også en annen metode som ikke vil provosere dyreelskere i samme grad.

Det er Youtuberen PowerPyx som forteller at du kan bli en rik witcher så fort du når byen Novigrad. Der oppsøker du kjøpmannen på Hierarch Square og kjøper billige skjell (som fylles opp i lageret til kjøpmannen umiddelbart). Videre finner du den nærliggende smeden, ødelegg skjellene du nettopp kjøpte for å lage perler. Disse perlene kan du deretter selge for 100 Crowns per stykk, og på denne måten kan du fylle kontoen rimelig raskt.

Nå skal det sies at The Witcher 3: Wild Hunt er bygd opp rundt en presset økonomi, så ved å utnytte disse smutthullene vil du ødelegge litt av følelsen utvikleren forsøker å skape. Muligheten er der, men det er opp til deg å velge om du vil ta den eller ikke.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...



Loading next content