Norsk
Gamereactor
nyheter
Perception

I dette skrekkspillet "ser" du med ørene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da det profilerte utviklerhuset Irrational Games ble lagt ned etter utgivelsen av det nydelige Bioshock Infinite, dannet en rekke av selskapets veteraner deres eget utviklerhus kalt The Deep End Games.

Nå har de løftet sløret for det første spillet deres, som definitivt er både annerledes og spennende.

Under tittelen Perception skal nemlig spillet plassere oss i rollen som en ung jente som utforsker et mystisk herskapshus. Twisten er videre at denne jenta er blind, slik at man ikke kan se omgivelsene på samme måte som i andre spill. I stedet sanser man omgivelsene ved bruk av ekkolodd, som i spillet fremstilles som at områdene rundt deg vises midlertidig hver gang noe lager lyd.

Det er et spennende konsept som på mange måter sender tankene mot spill som The Unfinished Swan. Perception spilles også i førsteperson, men her er det snakk om et skrekkspill, så vi må regne med å svette litt underveis. Vi gleder oss likevel til å se mer!

Du kan lese mer om, og eventuelt støtte prosjektet, på Kickstarter.

HQ
PerceptionPerception
PerceptionPerception

Relaterte tekster

1
Perception kommer til PS4

Perception kommer til PS4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Skrekkspillet Perception handler om en blind jente som må utforske et hjemsøkt hus ved å bruke ekkolokasjon. Spillet utvikles av The Deep End Games, som er et studio bygd...

0
Perception når sitt Kickstarter-mål

Perception når sitt Kickstarter-mål

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

The Deep End Games, som består av en gjeng med tidligere Bioshock-utviklere, har nådd sitt mål på Kickstarter for skrekkspillet Perception. Sjenerøse mennesker har donert...



Loading next content