Norsk
Gamereactor
nyheter
Silent Hills

Rykte: Microsoft kjøper opp Silent Hills (avkreftet)

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatering: Xbox-sjef Phil Spencer har nå avkreftet disse ryktene.

Vi tar det med en klype salt foreløpig, men ifølge en anonym kilde Youtube-kanalen Rooster Teeth angivelig har vært i kontakt med, ønsker Microsoft å kjøpe opp rettighetene til det nylig nedlagte skrekkspillet Silent Hills.

Konami skapte mye oppstyr da de valgte å stanse utviklingen hos Kojima Productions, og det tok ikke lang tid før ivrige fans startet en underskriftskampanje for å reversere avgjørelsen. Til tross stor støtte var imidlertid ikke dette nok til å endre noe, og Silent Hills-utviklingen har siden stått på stedet hvil.

Hvis det stemmer at Microsoft ønsker å kjøpe opp spillet, er derfor dette svært gode nyheter for veldig mange. Samtidig er det endel som skurrer her.

For det første hevdes det at Microsoft er villige til å bla opp én milliard dollar for spillet (ca. 7,7 milliarder kroner), noe som alene vil føre spillets budsjett over beløpet som ble brukt på enorme produksjoner som Destiny og Grand Theft Auto V. Samtidig skal Silent Hills allerede være så mye som 80 prosent ferdigutviklet, og da kan man jo spørre seg om hvorfor i alle dager Konami kansellerte det.

Historien har altså enkelte punkter som virker svært mistenkelige, men man skal aldri si aldri. Det kan jo for eksempel tenkes at ryktene om Microsofts intensjoner er sanne, mens detaljene har blitt noe overdrevet. Vi følger uansett saken videre.

Silent Hills

Relaterte tekster

4
Konami stopper lovende P.T.-remake

Konami stopper lovende P.T.-remake

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke kunne sytten år gamle Qimsar fortelle at han snart var ferdig med utviklingen av den meget lovende P.T.-remaken han har jobbet med en god stund nå. Dette ga...



Loading next content