Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Knight

PC-mod lar deg utforske Gotham som andre enn Batman

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det nylig lanserte Batman: Arkham Knight lar deg innta rollen som flere andre figurer enn Batman på visse tidspunker i historien. Når det gjelder å utforske selve Gotham by, er det imidlertid kun mørkets ridder som gjelder (med god hjelp av kappen, gripehaken og Batmobilen).

Unntaket er hvis du klarte å skaffe deg PC-versjonen av spillet, før den ble trukket tilbake fra Steam på grunn av store mengder feil. Til PC-versjonen finnes det nemlig allerede brukerskapte modder (skapt av andre som var like tidlig ute med å kjøpe spillet), deriblant en mod som lar deg spille som andre figurer ute i bybildet også.

Vi skal ikke ramse opp alle figurene du kan spille som, da det potensielt kan spoile deler av historien for deg. Hvis dette ikke en bekymring finner du imidlertid en video av dem alle på Youtube, der instruksjoner for å laste ned og installere moden er plassert i beskrivelsen.

Batman: Arkham Knight

Relaterte tekster

Batman: Arkham KnightScore

Batman: Arkham Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Superhelten som egenhendig revolusjonerte actionspillene gjør sin debut på de nye konsollene. Vi har nok en gang storkost oss i rollen som mørkets ridder...



Loading next content