Norsk
Gamereactor
nyheter

Ny, matt Playstation 4-modell annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I kjølvannet av årets E3-messe annonserte Sony en ny Playstation 4-modell som har litt mindre vekt, litt mindre strømforbruk og leveres med en harddisk på 1TB.

Nå har de annonsert nok en modell, CUH-1200, som deler den samme vekten og det samme strømforbruket som 1TB-modellen. Forskjellen ligger derfor i at denne modellen går tilbake til 500 GB harddisk, slik som den originale PS4-modellen. Den har også noe annerledes utseende, da hele konsollen leveres med matt finish.

De øvrige PS4-modellene er blanke i det ene dekselet på konsollens fremside, mens denne modellen altså er matt over det hele. Tanken bak dette er å gi konsollen en "more casual look".

Det er foreløpig uklart om denne nye modellen skal erstatte den opprinnelige 500GB-modellen, men med tanke på reduksjonen i vekt og strømforbruk er det en nærliggende tanke.

Allerede før E3-messen annonserte for øvrig Microsoft en 1TB-modell av deres Xbox One. På alle PS4-modeller har du muligheten til å bytte harddisk selv dersom du ønsker, en mulighet som ikker finnes på Xbox One.

Ifølge indikasjonene så langt vil den matte PS4-konsollen ha samme pris som den nåværende 500GB-modellen. Slippdatoen for Europa er ikke offentliggjort ennå, men i Japan skal den matte konsollen ut i salg umiddelbart.

Kilde: Sony.

Ny, matt Playstation 4-modell annonsertNy, matt Playstation 4-modell annonsert


Loading next content