Norsk
Gamereactor
nyheter

Playstation Plus feirer fem år i dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Før Playstation 4 kom, og tjenesten ble obligatorisk for spilling online, var ikke Playstation Plus-ordningen i næhreten av like stor som den er i dag. Ikke desto mindre har det nå gått fem år siden Playstation Plus dukket opp i sin originale form til Playstation 3 og PS Vita, den gang i form av et rent fordelsprogram.

I dag gir et Playstation Plus-medlemskap deg utvalgte titler helt gratis hver måned, så vel som rabatterte priser på enkelte spill. Dette gjelder dessuten på tvers av alle de tre plattformene, PS4, PS3 og PS Vita. Likevel er det utvilsomt kravet om PS Plus-medlemskap for å spille online på PS4 som fikk ordningen til å skyte fart, så hvis du startet et abonnement først da PS4 kom, blir det ikke noen premie på deg.

Hvis du derimot har vært med helt fra starten, altså uavbrutt siden oppstarten den 29. juni i 2010, vanker det en en personlig plakat fra Playstation-teamet som et takk for følget. Hvis du har vært PS Plus-patriot hele veien kan du med andre ord forvente deg en epost i løpet av kort tid, som spør etter adressen din. Det skal åpenbart lønne seg å være trofast.

Playstation Plus feirer fem år i dag.


Loading next content