Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 6

- Drivatarene fra Forza 5 og Horizon 2 kjører allerede i Forza 6

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerhuset Turn 10 omtaler Forza Motorsport 6 som det største og beste spillet de har laget noen gang. Det største fordi det har flere biler og baner enn noen gang før, og det beste blant annet på grunn av en forbedret utgave av Drivatar-systemet som ble introdusert i Forza Motorsport 5.

Drivatar-systemet fungerer slik at konsollen din samler inn informasjon om kjøringen din til enhver tid, for å lære seg kjørestilen din å kjenne. Denne informasjonen blir så lastet opp til nettskyen, slik at andre spillere kan kjøre mot en stadig mer realistisk gjengivelse av deg selv når du ikke er online selv.

Det skapes med andre ord en kjørende avatar, derav navnet drivatar. Samtidig kan informasjonen bidra til å den generelle kunstige intelligensen til andre førere mer variert og realistisk på det generelle plan.

Da vi møtte Turn 10-leder Dan Greenawalt på E3 i år kunne han fortelle at drivatarene fra både Forza Motorsport 5 og Forza Horizon 2 allerede er i drift i den tidlige utgaven av Forza Motorsport 6:

- We now have millions of data points from Forza 5 and Forza Horizon 2, And we're able to pull all that into Forza 6. So everyone's Drivatar is already racing in Forza 6, kommenterer Greenawalt.

Videre forklarer han at systemet har blitt finpusset, slik at man har større muligheter til å justere i hvor stor grad drivatarene til vennene dine gjenspeiler kjøringen deres:

- We now have a toggle, an option to make them more professional. You still get all their humanity, but they won't drive like jerks, utdyper Greenawalt.

Få med deg hele intervjuet her:

HQ
Forza Motorsport 6Forza Motorsport 6
Forza Motorsport 6

Relaterte tekster

3
Forza Motorsport 6Score

Forza Motorsport 6

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje har tatt på seg kjørehanskene, sjekket at vindusviskerne og frontlysene fungerer, og forlatt depoet i en forrykende fart. Forza Motorsport 6 føles som ekte racing!

2
ForzaRC-finalen avholdes under Le Mans

ForzaRC-finalen avholdes under Le Mans

ESPORTSTEKST. Skrevet av Tor Erik Dahl

Scenen er utvilsomt satt for Forza Racing Championship (ForzaRC) Season 3: The Porsche Cup, for denne uken ble det annonsert at finalen skal finne sted 17.-18. juni under...

0
Store titler i ukens Deals with Gold

Store titler i ukens Deals with Gold

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Uken Deals with Gold-salg er godt igang, og du som sitter med en Xbox One eller Xbox 360 har muligheten til å skaffe deg relativt store spillproduksjoner til en rimelig...

0
Spill Forza Motorsport 6 gratis i helgen

Spill Forza Motorsport 6 gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du fortsatt ikke har testet det nyeste spillet i en av de beste racingspillseriene på markedet, så har du en gyllen mulighet til å spille Forza Motorsport 6 denne...



Loading next content