Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Knight

- Warner visste om PC-problemene til Batman lang tid i forkant

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PC-versjonen av storspillet Batman: Arkham Knight ble som kjent trukket tilbake fra salg etter kort tid, på grunn av store mengder tekniske feil. Årsaken er at porteringen av denne utgaven ble utført av det eksterne studioet Iron Galaxy, mens serieskaperne Rockstady fokuserte på konsollutgavene.

Dette er en nokså dårlig unnskyldning for å slippe et uferdig produkt, og det hjelper heller ikke at utgiver Warner Bros. Interactive Entertainment skal ha visst om problemene lenge før lanseringsdagen uten å ta affære. Det hevder i det minste en anonym kilde spillbloggen Kotaku har vært i kontakt med. Vedkommende hevder faktisk at feilene som preget versjonen de lanserte var der allerede for et år siden:

- It's been like this for months and all the problems we see now were the exact same, unchanged, almost a year ago, kommenterer kilden.

Videre hevdes det at Warner brukte alle resursene på å sikre at konsollversjonen var i orden (det har vi ikke problemer med å tro på), da de skal ha undervurdert vanskelighetsgraden i å utvikle spill til den nye konsollgenerasjonen. Både PS4- og XOne-versjonene kjørte imidlertid bra ved lanseringen, men det var altså på bekostning av PC-utgaven:

- Getting it to work on consoles was impossible for months. That's part of why the game got delayed so many times, they were totally unprepared for how hard it was on next-gen consoles, fortsetter kilden.

Grunnstammen i kritikken er vel at Warner Bros aldri burde gitt ut PC-utgaven, men heller utsatt lanseringen, og dette er vel noe alle kan enes om i lys av hva som har skjedd. Det er fortsatt uvisst når PC-versjonen kommer tilbake i salg.

Batman: Arkham Knight

Relaterte tekster

Batman: Arkham KnightScore

Batman: Arkham Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Superhelten som egenhendig revolusjonerte actionspillene gjør sin debut på de nye konsollene. Vi har nok en gang storkost oss i rollen som mørkets ridder...



Loading next content