Norsk
Gamereactor
nyheter
Cities: Skylines

Første Cities: Skylines-utvidelse skal annonseres på Gamescom

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bybyggesimulatoren Cities: Skylines, spillet som ga fansen det SimCity ikke gjorde, har solgt utrolig bra siden lanseringen den 10. mars. Takket være støtte for brukerskapt innhold har vi også stadig fått nye leketøy som holder spillet interessant, og i tillegg kom utvikler Colossal Order med en stor oppdatering nylig.

Denne la til både bygninger i europeisk stil, samt tunneler, men det finske studioet gir seg ikke der. Nå melder de nemlig at arbeidet med den første utvidelsespakken er godt igang, og at denne skal annonseres formelt på Gamescom-messen i Tyskland i august.

Dette er første ledd i en omfattende plan om å støtte spillet å langt inn i fremtiden som mulig:

- I think the point where we have to move on to a sequel is when the technology is in such a state that it doesn't make any sense to continue working on Cities: Skylines. I'm hoping that will be some years in the future because there's so many ideas we want to add to the game before going there, kommenterer Colossal Orders-sjef Mariina Hallikainen til Techradar.

Vi venter spent på hva de har pønsket ut til den første DLC-pakken. Gamescom går av stabelen mellom 6. og 9. august, som alltid i Köln.

Cities: Skylines

Relaterte tekster

1
Cities: Skylines - SnowfallScore

Cities: Skylines - Snowfall

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Vinterkulden er fortsatt med oss, og Kim har besøkt Cities: Skylines. Denne gangen for å kose seg i vinterkulden der også.. Varmer spillet, eller gir det ham en kald skulder?

6
Cities: SkylinesScore

Cities: Skylines

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Kim har tatt på seg byggehjelm og satt seg ned med Cities: Skylines for å bygge drømmebyen. Er grunnmuren urokkelig, eller faller det hele sammen i en haug av grus?



Loading next content