Norsk
Gamereactor
nyheter

Nintendo trapper opp: Kommer NX allerede i 2016?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv etter at de bekreftet planene har Nintendo vært forsiktige med å snakke om den neste stasjonære konsollen deres, som går under kodenavnet NX. Nå kan det imidlertid se ut som prosessen har kommet lenger enn man kanskje skulle tro, og at lansering i 2016 ikke er totalt usannsynlig.

Det skriver nettsiden Digitimes som har registrert at Nintendo allerede har mobilisert partnerne de normalt bruker til produksjonen og distribueringen av nye konsoller. Mer spesifikt er det snakk om firmaet Foxconn Electronics, som har pleid å gjøre mesteparten av jobben, i tillegg til mindre støttespillere som Pegatron Technology.

Når det er sagt har vi fortsatt ikke fått noen offisielle uttalelse fra hverken Nintendo eller noen av de andre involverte selskapene, så dette må sees på som rykter. Det virker dog påfallende at Nintendo ved flere anledninger har forsikret oss om at Wii U hverken skal glemmes eller begraves når NX er ute, akkurat som om de planlegger å lansere etterløperen før Wii U har rukket å bli særlig gammel.

Dersom det skulle vise seg at Nintendo går for annonsering og lansering av NX samme år, er det særlig ett spørsmål som dukker opp blant fansen: Kommer det nye Zelda-spillet fortsatt til Wii U, eller blir det forskjøvet til NX?

Nintendo trapper opp: Kommer NX allerede i 2016?


Loading next content