Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knights første utvidelse annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Batman: Arkham Knight har generelt fått en fantastisk mottakelse av spillere verden over, i alle fall om vi ikke inkluderer bråket rundt PC-versjonen av spillet. Da er det kanskje ikke så rart at Warner Bros. smir mens jernet er varmt, og annonseres spillets første utvidelse.

Batgirl: A Matter of Family vil bli tilgjengelig for season pass-eiere 15. juli, mens resten vil kunne laste utvidelsen ned 22. juli. Som tittelen sier vil vi denne gangen, for første gang i Arkham-serien, spille som Batgirl. Handlingen finner sted før Arkham Knight, og vil føre oss gjennom splitter nye områder, la oss gjennomføre helt nye sideoppdrag og introdusere nye spillmekanikker. Batgirl er nemlig en meget god hacker, og vi får derfor et helt nytt hackesystem å kose oss med.

Batgirl er heller ikke alene, og kan kalle inn Robin som hjelp ved hjelp av Dual Play-funksjonen.

Det som kanskje er mest overraskende med annonseringen er at utvidelsen er utviklet av Warner Bros. Montreal, studioet som står bak Batman: Arkham Origins. Dette blir dog den eneste utvidelsen de jobber med siden Rocksteady sier at de vil utvikle resten selv.

Foreløpig er det kun PlayStation 4- og Xbox One-utgavene som er bekreftet, noe som kanskje ikke er så rart med tanke på at PC-versjonen fortsatt har sine problemer.

Batman: Arkham Knight

Relaterte tekster

Batman: Arkham KnightScore

Batman: Arkham Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Superhelten som egenhendig revolusjonerte actionspillene gjør sin debut på de nye konsollene. Vi har nok en gang storkost oss i rollen som mørkets ridder...



Loading next content