Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series

Se Minecraft: Story Mode-traileren fra Minecon!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange Minecraft-spillere håpet å se et glimt av Telltale Games' Minecraft: Story Mode på årets E3-messe, men måtte gå skuffet hjem. Heldigvis for dem har den årlige Minecon-messen i Stockholm startet, og når man arrangerer en hel messe dedikert til Minecraft-universet er det vel en selvfølge at vi får nytt fra ulike Minecraft-prosjekter.

Blant prosjektene de viste frem i dag var Minecraft: Story Mode, og spillets første trailer:

HQ

I den femdelte serien vil vi kontrollere eventyreren Jesse som leter etter The Order of the Stone, en gruppe eventyrere kjent for å ha beseiret en Ender Dragon.

Som vanlig kan Telltale Games friste med en rekke kjente skuespillere som vil gi stemmer til de ulike karakterene. I tillegg til Patton Oswalt som er stemmen til Jesse byr de også på Ashley Johnson, Billy West, Brian Posehn, Corey Feldman, Dave Fennoy, Paul Reubens og Scott Porter.

Fryktet du at Microsofts oppkjøp av Mojang ville føre til at fremtidige spill kun ville komme til Xbox og PC har vi gode nyheter til deg. Minecraft: Story Mode vil nemlig lanseres til PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, iOS, and Android i løpet av høsten.

Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series

Relaterte tekster

4
Minecraft: Story Mode slippes på disk

Minecraft: Story Mode slippes på disk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Telltale har bestemt seg for å lansere Minecraft: Story Mode - The Complete Adventure, og blir å finne i en butikk nær deg fra 28. oktober. Denne versjonen av Minecraft:...



Loading next content