Norsk
Gamereactor
nyheter
The Amazing Eternals

Inntrenger avslørte Warframe-studioets neste spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lekkasjer har blitt en nokså vanlig del av spillbransjen, men dette er første gang vi har hørt om en totalt uvedkommende som har avslørt et hemmelig spillprosjekt. Dette er ikke desto mindre det som angivelig skjedde med utviklerhuset Digital Extremes, som fikk besøk av en inntrenger uten at de la merke til det.

I etterkant tok vedkommende til Reddit (innlegget er siden blitt fjernet) for å avdekke at Warframe-studioet jobber med et spill kalt Keystone.

Keystone skal være noe så unikt som en blanding av et skytespill og et digitalt kortspill, og selv om Digital Extremes hverken har bekreftet informasjonen eller sagt noe mer om det nye spillet i etterkant, har communication manager Rebecca Ford langt på vei innrømmet at episoden fant sted.

Hun skriver følgende på Warframe-forumet:

- Nylig hevdet en fan hevdet at han tilbrakte dagen med oss incognito. Vel, vi canadiere er kjente for vår høflighet og gjestfrihet.

Vi har over 200 lidenskapelige gamere i staben vår, som alle dedikerer seg til å lage kickass spill som Warframe og Sword Coast Legends, og selv om vi synes det er flatterende at noen ønsker å tilbringe dagen med oss, ber vi dere alle om å respektere privatlivene våre. Som i enhver annen bedrift vil vi ha oss frabedt enhver form for ulovlig adgang til vår lokaler.

Vi elsker vår Tenno, men la oss være respektfulle og følge loven folkens. Adgang forbudt betyr faktisk adgang forbudt.

Uansett, skytespill blandet med kortspill? Hvordan i alle dager fungerer det?

The Amazing Eternals
Bilde fra Warframe.

Relaterte tekster



Loading next content