Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Quest VIII: The Journey of the Cursed King

Er Dragon Quest VII og VIII på vei til Europa?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Uten at vi skal kaste hatten i lufta umiddelbart, kan det se ut som både Dragon Quest VII: Warriors of Eden og Dragon Quest VIII: The Journey of the Cursed King finner veien til Europa snart.

Under Japan Expo i Paris, Frankrike kom nemlig seriens far, Yuji Horii, til skade for å røpe at nevnte spill holder på med å bli oversatt til fransk. Om dette var en forsnakkelse eller ei vites ikke, men det gir uansett grunnlag for å tenke at spilene skal til Europa. Det er også naturlig å anta at det er snakk om 3DS-versjoner ettersom Dragon Quest VI nylig ble sluppet til Nintendos bærbare i Japan.

Vi skal ikke si noe definitivt før det foreligger en offisiell uttalelse, men vi føler oss nokså sikre på at også resten av verdensdelen vår skal få spillene. At et spill er blitt lansert kun i Japan og Frankrike har vel aldri skjedd før?

Dragon Quest VIII: The Journey of the Cursed King

Relaterte tekster

7
Dragon Quest VIIIScore

Dragon Quest VIII

ANMELDELSE. Skrevet av Bengt Lemne

Dragon Quest er en av de mestselgende spillseriene i Japan. Etter 20 år kommer det endelig til Europa, og vi har anmeldt det åttende spillet i den eventyrlige serien!

6
Dragon Quest VIII kommer til Norge i januar

Dragon Quest VIII kommer til Norge i januar

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Playstation 2-spillet fra 2004 har allerede vært ut til Nintendo 3DS i Japan siden 2015, men nå er det endelig klart for at vi i det kalde nord også skal få oppleve litt...



Loading next content