Norsk
Gamereactor
nyheter

Den nye PS4-modellen er mer stillegående

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En ny Playstation 4-modell med 1TB lagringsplass er som kjent underveis (den er allerede ute i Japan), og vi visste allerede at den nye maskinen både er lettere og mindre strømkrevende enn originalmodellen.

Nå viser det seg imidlertid at nye modellen også har andre positive egenskaper, blant annet i form av at den produserer mindre støy.

Det skriver Pocket News, som har fått gleden av å sjekke ut den nye maskinen. Ifølge deres undersøkelser har CUH-12000-modellen en ny HDMI-del, en oppgradert blu-ray-leser og en strømforsyning som ikke bare bruker færre Watt, men som også er mer stillegående. Resultatet er en konsoll som oppleves som både lettere og mindre bråkete enn tidligere.

Deler av vekttapet tilskrives en overgang fra 16 såkalte minnemoduler, til bare åtte:

- As opposed to the 16 memory modules the previous PS4 models used, the new version features just eight, which in turn makes it more energy efficient.

Ytelsen til den nye modellen er selvsagt på linje med de øvrige PS4-konsollene, og det vil fortsatt være mulig å bytte ut harddisken med noe enda mer romslig hvis man ønsker.

Den nye PS4-modellen er mer stillegående


Loading next content