Norsk
Gamereactor
nyheter

Naughty Dog ville ha med Crash Bandicoot i Uncharted 4!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå til dags er utviklerhuset Naughty Dog mest kjent for storslåtte action-/dramaspill som The Last of Us og Uncharted-serien. I gamle dager derimot, var flaggskipet deres styrt av en orange pungrotte (?) ved navn Crash Bandicoot.

Uten Crash ville aldri Naughty Dog blitt studioet de er i dag, og det faktum er de selv klar over. Derfor lekte de på ett tidspunkt med ideen om å bake inn gode gamle Crash i det kommende Uncharted 4: A Thief's End:

- Well, there's actually been a conversation about if it were at all possible-which it's not, let me emphasize-but we wanted to put a Crash Bandicoot game inside. Not gonna happen, though. Don't worry, kommenterer Naughty Dog-veteran Bruce Straley til A.V. Club.

Det ble altså med tanken, og det skal vi skal nok være glade for, men det er likevel hyggelig å se at studioet ikke glemte Crash da rettighetene til serien ble solgt til Eurocom i 2000 (og siden til en rekke andre selskaper). Per i dag har dessuten ikke Sony mulighet til å gi Crash et comback uten å kjøpe tilbake serien først:

- Sony doesn't own it, so we don't have control, konkluderer Straley.

Per i dag eies serien av Activision, så det blir eventuelt opp til dem å slippe et nytt Bandicoot-spill. I mellomtiden får Naughty Dog gjøre det de kan best...

Naughty Dog ville ha med Crash Bandicoot i Uncharted 4!
Han ligner jo litt på Nathan Drake...


Loading next content