Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Ny informasjon om New Game+ i The Witcher 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter annonseringen av New Game+ til The Witcher 3: Wild Hunt, som er den siste runden med gratis innhold fra CD Projekt Red, har studioets community-sjef Marcin Momot avslørt flere detaljer om hva dette innebærer.

Han skriver på det offisielle forumet at spillere med level 30 eller høyere vil få beholde dette, mens de som er har en lavere level automatisk blir oppjustert til 30. Dessuten får du utdelt en Clearing Potion som lar deg nullstille evnene og omfordele dem.

Momot forsikrer også om at oppsamlet erfaring, penger og alkemioppskrifter vil følge med når du starter New Game+ (unntatt Gwent-kort, bøker, brev, trofeer med mer).

CD Projekt Red har ennå ikke avslørt når den skal slippes, men vi antar at det skjer så fort de er feridg med finpussen.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...



Loading next content