Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Kommer ikke nye Zelda i 2016 likevel?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært en turbulent reise for det neste Zelda-spillet så langt, på tross av at vi ikke har sett så fryktelig mye av det. Det skulle nemlig ta nokså lang tid etter Wii U-lanseringen før spillet i det hele tatt ble vist frem, og deretter ble lanseringen utsatt fra høsten i år til en gang i løpet av 2016.

Nå kan det imidlertid se ut som også dette slippvinduet glipper, og fansen har begynt å spekulere i hvorfor.

Det har seg nemlig slik at The Legend of Zelda Wii U (som vi kaller spillet inntil videre) står oppført med betegnelsen "TBD" i Nintendos kvartalsrapport. TBD står for "To Be Decided", og spekulasjonene går derfor i om ikke 2016-planen har blitt revidert til noe selskapet ikke ønsker å avsløre offentlig.

Den mest opplagte teorien er at spillet gjennomgår endringer for å kunne slippes til Nintendos neste konsoll (kodenavn NX), enten eksklusivt eller side ved side med Wii U-utgaven.

Hva tror du ligger i fremtiden for det omdiskuterte spillet? Kunne Nintendos neste konsoll trengt et sterkt lanseringsspill, eller burde selskapet først fokuserer på å blidgjøre de som har skaffet seg en Wii U?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Relaterte tekster



Loading next content