Norsk
Gamereactor
nyheter

PS4 har passert 25 millioner enheter!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har lenge vært klart at begrepet "eventyrlig suksess" er det mest dekkende for Sonys Playstation 4. Helt siden lanseringen den 29. november i 2013 har nemlig salget gått som varmt hvetebrød. PS4-konsollen har lagt konkurrenter som Xbox One og Wii U bak seg, og jevnlig satt nye salgsrekorder. Nå har dessuten en ny milepæl blitt nådd, da antallet solgte maskiner verden over har passert mektige 25 millioner enheter.

Det er snakk om maskiner levert til utsalgssteder på tvers av kloden, så de er nok ikke full 25 millioner konsoller plassert under sine respektive TVer ennå. Med fortsatt høy interesse fra publikum er det imidlertid bare snakk om tid før dette også er tilfelle. Av de 25 millionene skal nemlig tre millioner ha blitt sendt avgårde fra fabrikken mellom april og juni, og utsalgsstedene hadde jo ikke bestilt nye konsoller hvis interessen ikke var tilstede.

Som følge av den vedvarende etterspørselen har Sony oppjustert salgsforventningene sine. De regner nå med å selge over 16 millioner konsoller i løpet av finansåret 2015, og at det totale antallet vil ligge på minst 38,8 millioner solgte maskiner innen utgangen av mars 2016.

PS4 har passert 25 millioner enheter!


Loading next content