Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 2 (1998)

Capcom lystne på nyversjon av Resident Evil 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Med suksessen til Resident Evil HD Remaster friskt i minne, altså nyversjonen av det aller første spillet i serien, har Capcom fått smaken på remakes. Derfor har de nå for alvor begynt å se på mulighetene til å lage en tilsvarende nyversjon av Resident Evil 2.

HQ

Dette er noe fansen har etterspurt lenge, og derfor er det dem de nå henvender seg til for å legge en slagplan fremover. På Facebook spør de kort og godt hva fansen selv ønsker å se fra en remake av Resident Evil 2:

- We would like to express our deepest appreciation to all Resident Evil fans, for your passion, enthusiasm and continued support for the Resident Evil brand. Enthusiasm for a Resident Evil 2 Remake is something we've been hearing from you over the years, and has drawn some recent attention in the media.

However, as the team owns the RE brand, we're not certain how we feel about this approach, and would like to ask your honest and frank opinion about the "Resident Evil 2 Remake" and what the brand identity is supposed to be about?

Responsen har slett ikke latt vente på seg, og over 10 000 personer har allerede sagt sin mening om saken. De fleste er svært positive til nok en remake, og mange har også spesifikke, detaljerte ønsker å komme med. Hvis også du har dien egne ønsker er altså tiden moden for å legge dem frem, og vi blir herved overrasket dersom "Resident Evil 2 HD Remaster" ikke blir en realitet med tiden.

Resident Evil 2 (1998)

Relaterte tekster

4
Resident Evil 2 Remake bekreftet

Resident Evil 2 Remake bekreftet

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De siste par ukene har Capcom meldt sin interesse for å lage en remake av Resident Evil 2, og i dag har de bekreftet at spillet er på vei. De annonserte dette ved å...

0
Resident Evil 2 + 3 – screenshots

Resident Evil 2 + 3 – screenshots

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det er som kjent ikke bare det opprinnelige Resident Evil som utgis igjen. Det samme skjer med toeren og treeren, selv om de ikke oppdateres grafisk- og lyd messig. GameReactor har de første screenshota fra de to kommende GameCube spilla.



Loading next content