Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 2 (1998)

Er Resident Evil 2-remaken allerede på vei?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

På fredag i forrige uke kunne vi fortelle at Capcom ba sine fans om innspill med tanke på en remake av Resident Evil 2. Nå har produsent Yoshiaki Hirabayashi delt et bilde på Facebook som tydelig hinter om at dette allerede er på vei. Hirabayashi skriver også at han begynte å sammenstille ideene sine for Resident Evil 2 rett etter at arbeidet med Resident Evil HD Remaster var ferdig.

HQ

"Right after the RE HD Remaster project was finished, I actually started putting together my ideas for this "RE2 Project". So, I just brushed it up and went to see my boss to present the basic concept of the project already..."

Resident Evil 2 (1998)

Relaterte tekster

4
Resident Evil 2 Remake bekreftet

Resident Evil 2 Remake bekreftet

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De siste par ukene har Capcom meldt sin interesse for å lage en remake av Resident Evil 2, og i dag har de bekreftet at spillet er på vei. De annonserte dette ved å...

0
Resident Evil 2 + 3 – screenshots

Resident Evil 2 + 3 – screenshots

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det er som kjent ikke bare det opprinnelige Resident Evil som utgis igjen. Det samme skjer med toeren og treeren, selv om de ikke oppdateres grafisk- og lyd messig. GameReactor har de første screenshota fra de to kommende GameCube spilla.



Loading next content