Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

PC-utgaven av Metal Gear Solid V fremskyndes

Mens Metal Gear Online utsettes og flere detaljer kommer til uken.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi fikk vite at Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vil lanseres den 1. september kom dette med en viss bismak for PC-spillere. De ville i utgangspunktet nemlig måtte vente fjorten dager lengre enn konsoll-spillerene. Det viser seg dog at Konami har tatt til seg de negative tilbakemeldingene de fikk etter dette, og har jobbet på spreng for å blidgjøre fansen.

I kveld avslørte de nemlig at PC-utgaven nå er fremskyndet slik at den lanseres samtidig som konsollutgavene. De som forhåndsbestiller spillet på Steam vil blant annet få med en utgave av Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, en videodokumentar om utviklingen av spillet, "Venom Snake"-emblemet, ekstra mannskap til basen sin og Adamska-pistolen.

Samtidig kunne Konami avsløre at vi vil få en ny trailer på onsdag. Da ønsker de å detaljere "Mother Base"-delen av spillet.

Uheldigvis hadde ikke Konami bare gode nyheter å komme med. Sammen med disse annonseringen meldte de også at Metal Gear Online, flerspillerdelen av spillet, ikke vil lanseres 1. september. Den delen av spillet vil i stedet bli tilgjengelig 6.oktober på konsollene og i januar 2016 på PC.

Relaterte tekster

6
Konami gjør det bedre enn på lenge

Konami gjør det bedre enn på lenge

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Konami skuffet veldig mange og fikk en del kritikk da de sa at selskapet ville begynne å fokusere mindre på videospill, og heller ha et større fokus på de andre tingene...



Loading next content