Norsk
Gamereactor
nyheter
Shovel Knight

Shovel Knight får amiibo og samarbeidsmodus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne vi glede oss over at vi fikk flere detaljer fra den kommende Shovel Knight-utvidelsen, Plague of Shadows, og i dag bringer vi mer nytt.

For på nattens pre-PAX-konferanse annonserte Nintendo at den originale ridderen nå får sin helt egne amiibo. Ridderen ser ikke bare bra ut på hylla, men har også med seg ekstra innhold til Nintendo-utgavene av spillet. Eier du spillet på Wii U vil amiiboen gi deg tilgang til en helt ny samarbeidsmodus hvor du og en venn kan dra på det utfordrende eventyret sammen.

Både Wii U- og 3DS-eiere vil få tilgang til helt nye utfordringsmoduser, samt mulighet for å endre på ridderens utstyr og farge. Disse endringene vil du igjen kunne lagre på amiiboen.

Det var dog en nyhet som også vil skuffe en del av dere. For selv om amiiboen vil støtte fremtidige Yacht Club Games-spill vil den ikke støtte andre Nintendo-spill. Så hadde du håpet å se Shovel Knight i Super Smash Bros. Wii U må du nok smøre deg med litt tålmodighet. Nintendo sier heldigvis at de har døren åpen for fremtiden så vi kan jo håpe.

Lanseringsdagen og pris vil de informere om ved en senere anledning så mens du venter kan du jo se denne ganske særegne annonseringstraileren til amiiboen.

HQ

Relaterte tekster

3
Shovel KnightScore

Shovel Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Kun utstyrt med en spade må en ridder legge ut på et siste eventyr. Vi har satt karakter på Yacht Club Games' første spilleventyr.



Loading next content