Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

Nytt fra Final Fantasy XV

Detaljer om kjøringen og kameravinkler, samt når lanseringsdatoen annonseres.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PAX-messen er kjent for å ha mange interessante diskusjonspaneler, og årets utgave er intet unntak. I alle fall ikke om du er interessert i Final Fantasy XV.

Square Enix hadde nemlig en av sine velkjente Active Time Report-sendinger på messen, og delte noen interessante detaljer om det etterlengtede spillet. Blant annet fikk vi vite at de foreløpig lar oss velge mellom fire ulike kameravinkler når du kjører. Disse kaller de Joyride, Driver View, Tail View og Scienic View. Kanskje synes du sistnevnte høres litt merkelig ut om du skal kjøre samtidig. Vel, dette blir ikke noe problem siden du bestemmer hvem som skal kjøre. Du har altså mulighet til å bare slenge deg i baksetet og nyte de fantasifulle områdene. Bare være forsiktig så du ikke går tom for bensin. Da må du nemlig enten dytte bilen til nærmeste bensinstasjon eller skaffe hjelp.

De viste også eksempler på nye våpen, det nye brukergrensesnittet, fiender og hvordan de oppfører seg, samt at vi vil kunne teleportere oss inn fienders luftskip.

Det eneste som mangler da er lanseringsdatoen, men nå vet vi når den annonseres. Hajime Tabata, en av hovedmennene bak spillet, sa nemlig at de ville ha en egen event for Final Fantasy XV i mars, og at vi ville få vite lanseringsdatoen da. Foreløpig ville han kun bekrefte at spillet vil lanseres i løpet av 2016, og at de vil komme med flere detaljer på Tokyo Game Show-messen i september. Kanskje får vi se hva de samarbeider med Avalanche Studios om da?

Relaterte tekster

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Det er alltid en viss risiko knyttet til spill der utviklingen aldri ser ut til å gå mot slutten, men i hvilken retning tippet det for Final Fantasy XV? Vi har testet...



Loading next content