Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 3

Nuketown gjør comeback i Call of Duty: Black Ops 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktet som florerte for noen dager siden viste seg altså å være sant. Kartet Nuketown vender tilbake i høstens Call of Duty: Black Ops 3, noe utvikler Treyarch fortalte i går på twitter. Brettet skal være renovert for å passe inn i settingen som er år 2065, men også veggløpingen som preger årets utgave. På toppen av det hele har kartet fått et modifisert navn, og det heter nå Nuk3town. Vi lar det synke inn mens du kan lese Treyarch-sjef Mark Lamias uttalelse i forbindelse med annonseringen:

"We carefully adapted the design of the map to make sure that it fit with our new movement system, but to also make sure that we retained the spirit and the fun that made fans fall in love with it in the first place."

På den triste siden kan vi informere om at det klassiske kartet kun er tilgjengelig på PC, Xbox One og Playstation 4, og du er nødt til å forhåndsbestille spillet for å få tilgang.

Call of Duty: Black Ops 3

Relaterte tekster

Call of Duty: Black Ops 3Score

Call of Duty: Black Ops 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

De kommer hvert år og leverer stort sett de samme opplevelsene. I år er det imidlertid annerledes. I år blåste Call of Duty oss fullstendig av banen!



Loading next content