Norsk
Gamereactor
nyheter
Mega Man Anniversary Collection

Fox lager film basert på Mega Man!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det begynner å bli veldig mange annonserte filmprosjekter basert på spill i omløp nå (World of Warcraft, Assassin's Creed, you name it), men ikke på langt nær like mange prosjekter som faktisk har funnet veien helt til kinolerretet. I hvert fall ikke ennå.

HQ

Det finnes naturligvis unntak, som eksempelvis Hitman- og Need for Speed-filmene, men trenden er at spillfilmene enten bruker fryktelig lang tid på å bli realisert, eller at de blir kansellert et sted på veien.

Når det er sagt håper vi det nettopp annonserte prosjektet til 20th Century Fox og Chernin Entertainment når fram til målstreken. De har nemlig startet med produksjonen av en film basert på selveste Mega Man.

Blant de involverte finner vi David Ready, Michael Finfer og Peter Chernin, som blant annet har jobbet med den nye Planet of the Apes-trilogien sammen. Det er med andre ord snakk om forholdsvis rutinerte bakmenn, og 20th Century Fox har også lang fartstid i filmbransjen. Chernin Entertainment ble for øvrig grunnlagt i 2009 av Peter Chernin, som tidligere har vært øverste leder for Fox Broadcasting Company's Entertainment Group.

Tror du den lille blå soldaten vil gjøre seg godt på den største skjemen av dem alle?

Mega Man Anniversary Collection

Relaterte tekster

1
Fox lager film basert på Mega Man!

Fox lager film basert på Mega Man!

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det begynner å bli veldig mange annonserte filmprosjekter basert på spill i omløp nå (World of Warcraft, Assassin's Creed, you name it), men ikke på langt nær like mange...



Loading next content