Norsk
Gamereactor
nyheter
Starcraft II: Wings of Liberty

Ny skandale avdekket i Starcraft 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen år siden ble hele elleve personer utestengt for kampfiksing i Starcraft 2 av den koreanske esportforeningen KeSPA. Denne skandalen resulterte i nye og strengere regler innen esportverdenen, men det har likevel ikke hindret en ny skandale fra å oppstå.

KeSPA har nå utestengt to personer på livstid etter at de har blitt beskyldt for kampfiksing i samme spill. Det er nok en gang elleve personer som er antatt innblandet, men foreløpig er det kun spilleren "YoDa" og treneren Gerrard fra Prime-laget som har blitt kastet ut. Sjefen i KeSPA, Cho Man Soo, sier følgende i en offisiell uttalelse:

"Since 2010, the association has worked alongside the rest of the industry to fight against the illegal betting that has continued to threaten the foundation of eSports. It is extremely regrettable that a related incident has occurred again, and we apologize to all of the fans who have shown eSports their love and support."

Starcraft II: Wings of Liberty

Kilde: Polygon

Relaterte tekster

Starcraft II: Wings of LibertyScore

Starcraft II: Wings of Liberty

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Kamp Jensen

Blizzard gjør opp for 12 års ventetid idet Zerg, Protoss og Terran for tredje gang er forente, i det som virkelig kan betegnes som en storvekter i strategisjangeren. Her er anmeldelsen...



Loading next content