Norsk
Gamereactor
nyheter

Playstation 4 blir bakoverkompatibel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For to månder siden ble det kjent at Super Star Wars, Star Wars: Bounty Hunter, Star Wars: Racer Revenge og Star Wars: Jedi Starfighter vil kunne spilles på Playstation 4. Mange trodde det da var snakk om remastere, men nå lettere Sony på sløret.

I går fikk nemlig nettsiden Eurogamer fingrene i de fire spillene. Da viste det seg ganske raskt at det ikke var snakk om remasterutgaver, men emuleringsteknologi. Denne informasjonen spredde seg raskt, og til slutt måtte Sony bøye av for presset. I mailen vi fikk skriver de:

"Planen var egentlig å hinte til at vi jobber med å gjøre PlayStation 4 "bakoverkompatibel" ved hjelp av emuleringsteknologi på PSX (journ.anm PlayStation Experience), men siden Eurogamer har spredd hemmeligheten over hele nettet må vi vel bare bekrefte det her og nå. I dag ønsker vi kun å offisielt annonsere at vi jobber med emuleringsteknologi til PlayStation 4 ment for PlayStation 2-spill. Vi vil dele mer informasjon ved en senere anledning.

Her er det viktig å merke seg at Playstation 4 altså ikke er helt klar for å spille Playstation 2-spill enda, og at Star Wars-spillene nærmest fungerer som en test. De nevner Playstation 2 spesifikt, så det kan virke som om vi må se lenge etter spill til den originale Playstation-konsollen. Uansett er det nok mange som liker tanken på å sette fingrene i klassikere fra Playstation 2-tiden.

Hvilke spill håper du å se igjen?

Playstation 4 blir bakoverkompatibel
Bilde fra Star Wars Battlefront II.


Loading next content