Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia III

UFC-stjerne fikk hovedrollen i Mafia III

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis man har gjort karriere som UFC-fighter er det gode sjanser for at man er flink til å slåss. At man også har talent som stemmeskuespiller er ikke like åpenbart, men dette er tydligvis tilfelle for Kyle Kingsbury.

Det er nemlig Kingsbury som fikk rollen som Lincoln Clay, altså hovedpersonen i det etterlengtede actionspillet Mafia III. Da Kingsbury røpte nyheten i den nyeste episoden av Joe Rogans Experience-podcast, kunne han faktisk forklare at han har jobbet med 2K Games i over to år allerede.

De er tydeligvis fornøyd med innsatsen Kingsbury har gjort, men det spørs om de er like fornøyd med de andre uttalelsene han gjorde i sendingen. Som rapportert av Hardcore Gamer kom han nemlig til skade for å avsløre at spillet skal slippes "i løpet av sommeren". Dette er informasjon som ikke er offentliggjort ennå, så hvis det stemmer har han avslørt slippvinduet til et av årets største spill.

Kingsbury skapte for øvrig sitt navn via reality-programmet The Ultimate Fighter, men han stoppet etter bare ni kamper i UFC.

Mafia III
Mafia IIIMafia IIIMafia III

Relaterte tekster

Mafia IIIScore

Mafia III

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter seks år og 30 trailere er det endelig klart for det nyeste kapitlet i Mafia-serien. Kan en god historie være nok til å lage et godt sandkassespill?

0
Mafia III-utvikler åpner nytt studio

Mafia III-utvikler åpner nytt studio

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Hangar 13, mest kjent som utvikleren av Mafia III, har åpnet et nytt studio i Brighton ved å ta over en indiegjeng ledet an Nick Baynes (Split/Second), og det virker som...



Loading next content