Norsk
Gamereactor
nyheter
Quantum Break

Microsoft satser på crossbuy til Xbox One og PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne vi fortelle at Microsoft satser på crossbuy med Quantum Break, altså at de som forhåndsbestiller spillet til Xbox One vil også få en Windows 10-versjon med på kjøpet. Dette betyr at Microsoft gjør slik Sony har gjort i flere år med PS Vita, Playstation 3 og Playstation 4. Spørsmålet er bare om dette er et engangstilfelle, eller om de har en ny strategi. Vi tok kontakt med Microsoft for å finne ut mer, og her er svaret vi fikk:

"Det er en interessant modell hvor vi kan se kundene få mye verdi. Vi skal slippe flere førstepartsspill til Windows 10, og samtidig by på flere tilfeller av spill som kommer til Windows 10 og Xbox One."

Det vil altså bli mer av dette i fremtiden. Xbox-sjef Phil Spencer har også kommentert dette på Twitter og sier omtrent det samme. Denne samtalen tar dessuten opp muligheten for at crossbuy vil bli mulig med tredjepartsspill også, for Spencer sier følgende:

"We'll make it a platform feature. We think it's good for gamers."

Microsoft har tidligere sagt at alt av spill skal inn under Xbox-navnet, de har droppet Games for Windows Live, og med denne utviklingen vi ser nå er det tydelig at vi får en større sammensmelting av Xbox One og Windows 10.

Vi i redaksjonen er imidlertid litt usikre på hvilken verdi det har for spillerne at de får et spill til begge plattformene ved å kjøpe det én gang, men kanskje dere lesere har eksempler på tilfeller der dere skulle ønske at dette hadde fantes?

Quantum Break

Relaterte tekster

2
Quantum BreakScore

Quantum Break

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Hva er egentlig Quantum Break? Er det et spill? Er det en TV-serie? Suzanne har spilt på seg både neseblod og senebetennelse for å finne svaret på disse spørsmålene...



Loading next content