Norsk
Gamereactor
nyheter
The Division

The Division slår hardt ned på jukserne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisofts The Division har slitt med at mange spillere utnytter flere bugs og tekniske svakheter til å styrke karakterene sine til unaturlige høyder. Nå skal juksepavene få svi.

I en melding på spillets hjemmeside skriver utviklerne nemlig at de har gjort en rekke grep for å finne og straffe juksere:
• Implementert nye metoder å oppdage juksing på: Dette skal vissnok allerede ha gitt resultater. De hevder å ha tatt flere juksere i løpet av de siste dagene enn de de ukene før det tilsammen. Folk som blir tatt i juksing vil, om det er en førstegangsforseelse, bli utestengt i to uker. Blir man tatt etter å ha kommet tilbake blir man utestengt for alltid.

• Exploits: De har nå fastsatt hva de betrakter som "exploits". "En exploit er å aktivt oppsøke og bruke en bug eller glitch til å omgå spillets etablerte regle for å få en betydelig fordel, eller hoppe over utviklingssteg som ellers ville vært nødvendig". For å unngå misforståelser skal de bli flinkere til å informere om de betegner utnyttelse av nyoppdage bugs og glitch-er som exploits eller ei. Slik håper de å unngå tilfeller hvor den beskyldte jukseren hevder å ikke vite at det ikke var lov.

Straffen de som blir tatt får avhenger av alvorlighetsgrad, og om de har gjort liknende før. Man kan blant annet få progresjonen man har gjort nullstilt eller bli utestengt.

Samtidig jobber de for å fjerne eksisterene bugs og glitcher, samtidig som de skal bli flinkere til å teste kommende oppdateringer.

Vi er i alle fall glade for å se at Ubisoft tar tak, for det har ikke vært særlig gøy i Dark Zone den siste tiden. Ser du noen juksere kan se hvordan du melder dem inn her. Spiller du på PC kan du bruke "/report [brukernavnet]"-kommandoen. Ved å gjøre dette vil Ubisoft sjekke spilleren.

The Division

Relaterte tekster

0
The Division - UndergroundScore

The Division - Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan bli kaldt i New York om vinteren, og derfor har kjeltringene i The Division trukket nedover. Likevel holder de på med akkurat det samme der nede som på gateplan...

1
The Division: UndergroundScore

The Division: Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Vi har kanskje ryddet opp i New Yorks gater, men trusselen har kun flyttet seg noen meter nedover. Bli med ned i mørket i den første utvidelsen til Ubisofts onlinespill...

0
Spill The Division gratis i helgen

Spill The Division gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har virkelig vært ivrige på å la folk prøve The Division gratis noen helger etter lansering, noe vi virkelig ikke klager på. Vi synes nemlig fortsatt at spillet...



Loading next content