Norsk
Gamereactor
nyheter
Titanfall 2

Rykte: Bruk gripekrok i Titanfall 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I april fikk vi den første teasertraileren til Titanfall 2, men ble ikke mye klokere. Nå kan det dog virke som en bruker på Reddit-forumet har bestemt seg for å opplyse oss litt mer.

"Ilovegoogleglass" la nemlig ut denne meldingen (nå fjernet) på Titanfalls diskusjonstråd:

"Jeg har sittet med noe Titanfall 2-informasjon som jeg fikk høre, og jeg har endelig fått lov til å dele det.

Titanfall 2 vil lanseres i oktober, og Mountain Dew-lekkasjen er faktisk sann. De har lagt til flerfoldige nye pilotferdigheter, blant annet muligheten til å bruke en gripekrok. Kilden min sier at du kan bruke den på mange mulige måter, for å komme inn i Titan-en din, hjelpe til med å bevege deg rundt i miljøet og taktisk som å trekke ned fiender som er i luften. Bonusen du får med å forhåndsbestille er en håndpistol kalt Violator. Flerspillerkartene er større, noe jeg antar betyr at de også har økt antall personer som kan spille samtidig også.

Venstresiden av dette bildet vil være omslaget.

Følg med videre."

Titanfall 2

To ting det er verd å merke seg:

• Bildet "ilovegoogleglass" delte minner veldig om det uklare bildet vi ser på spillets offisielle nettside, noe som gjør uttalelsene relativt troverdige.

• Det vi derimot er mer usikre på er lanseringen i oktober. Vi vet allerede at spillet etter planen skal slippes i løpet av årets tre siste måneder, men vi tviler sterkt på oktober. Dette er tross alt samme måned som Battlefield 1, EAs kanskje største spill i år. Greit nok, november blir en tøff måned også, men da slipper de i alle fall å konkurrere mot, og dele markedsføringsmidler med, Battlefield 1.

Vi råder dere derfor til å ta disse lekkasjene, i alle fall lanseringsmåneden, med en stor klype salt. Heldigvis får vi vite sannheten om kort tid, siden spillet vil avdukes på EA Play den 12. juni.

Titanfall 2

Relaterte tekster

8
Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Det første spillet i serien bød på større roboter og friere bevegelser enn noe skytespill før det. Oppfølgeren legger til enspiller og forbedrer oppskriften på alle områder...



Loading next content