Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman

Hitman episode 3: Marrakesh kommer neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Har du utforsket alt laboratoriet og den vakre naturen i Sapienza har å by på? Da har vi gode nyheter til deg.

Square Enix har nemlig annonsert at Hitmans andre utvidelse, Marrakesh vil slippes neste tirsdag, 31. mai. Slik beskriver de området i pressemeldingen:
"...studioet ønsket å bygge et område som var fylt med liv og ting å gjøre. Marrakesh er bygd som en labyrint av sideveier, en lang rekke salgsboder som dekker veggene og fullverdig vannpipe-kafé. Ved å gå oppover i byen kan spillerne nyte skyggene fra de ikoniske takterrassene i Marrakesh. "

Hitman

"Like etter det travle markedet finner du et arkitekturvidunder i form av den svenske konsulatbygningen. Dette er rene modellen for minimalistisk skandivanisk design, et blanding av glass, betong og tre byr på kraftige kontraster in den stekende heten like utenfor murene."

Atter en gang må vi ta oss av to personer. I oppdraget "Gilded Cage" må vi drepe den private bankmannen Claus Strandberg, som skjuler seg inne i det sikre svenske konsulatet, mens general Reza Zaydan er beskyttet av en gruppe med elitesoldater i hovedkvarteret sitt i byens sentrum.

I tillegg får vi selvsagt også en rekke nye Elusive Targets, Escalation Contracts og spillerskapte Contracts å bryne oss på.

Hitman

Relaterte tekster

9
Sesongstart: HitmanScore

Sesongstart: Hitman

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Hitman er tilbake, denne gangen i episodeformat, og vi har fulgt Agent 47 til Paris for å sette karakter på starten av det nye eventyret hans...

0
Prøv Hitman gratis på PlayStation 4

Prøv Hitman gratis på PlayStation 4

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Danske IO Interactive har vist seg å være ganske gavmilde de siste årene med flere muligheter for å få deler av både Hitman og Hitman 2 for en billig penge eller helt...

1
Hitmans tredje episode er nå gratis

Hitmans tredje episode er nå gratis

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

IO Interactive har allerede tilbydd oss de to første episodene av Hitman gratis, men de har sannelig ikke tenkt å stoppe der. Nå kan det danske studioet nemlig avsløre...



Loading next content