Norsk
Gamereactor
nyheter
No Man's Sky

Rykte: No Man's Sky utsatt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan virke som om vi har felles bekjente med Kotakus Jason Schreier. For noen måneder siden fikk han høre flere detaljer om Playstation Neo samtidig som oss, og nå har han også hørt rykter om at No Man's Sky nok må utsettes.

Schreier skriver nemlig at to kilder har bekreftet at spillet ikke vil komme 21. juni allikevel. En av kildene er en Gamestop-ansatt som sendte han disse bildene som bevis:

No Man's Sky
Lanseringsdatoen til No Man's Sky har endret seg siden disse plakatene ble printet. Vennligst bruk en "kommer snart"-lapp for å dekke over datoen, og kommuniserer som nødvendig med gjester om lanseringsendringene.
No Man's Sky

Det vi har hørt, som Schreier også teoriserer, er at den nye lanseringsdatoen ikke er fastsatt enda, men at det er snakk om maks 10 uker hvis det utsettes. Spillet vil altså eventuelt lanseres i juli, august eller tidlig september.

Vi kan heldigvis trøste oss med at Sony har store planer for de kommende 12 månedene. E3-konferansen og Paris Games Week skal bli meget underholdende å følge.

No Man's Sky

Relaterte tekster

No Man's SkyScore

No Man's Sky

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Vi kommer aldri til å se mer enn en brøkdel av universet No Man's Sky har å tilby, men vi har nå sett nok til å sette karakter. Dette er et unikt eventyr du ikke bør gå glipp av...



Loading next content