Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

Mye info og ny trailer fra Final Fantasy XV

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix sine Active Time Report-er byr ofte på mye snadder for de av dere som ønsker mer Final Fantasy XV-informasjon, og gårsdagens sending var intet unntak. Her har dere noe av det mest nevneverdige fra sendingen:

• De spesifiserte atter en gang at spillet ikke er "open world". Desto lengre du kommer i historien, desto større område får du utforske. Ikke kan du klatre heller, men du kan i alle fall reise tilbake til alle områder du har utforsket så lenge du ikke har startet på sistebossen.

• Du kan "fast travel" til både leirer og andre områder om du ikke ønsker å bruke bilen, chocoboer eller liknende. Biler er forresten raskere enn chocobos om du skulle lure.

• Når vi uansett snakker om bilen; mislykkes du med å lande bilen når den er i flymodus vil du dø. Du trenger dog ikke frykte å miste flere timer med spilletid på grunn av en dårllig landing siden du kan lagre spillet når som helst.

• Radioen i bilen byr på en rekke forskjellige sanger, men de har ingen planer om å la oss spille vår egen musikk.

De snakket også om karakterene, samtidig som de oppdaterte biografiene deres.

Noctis Lucis Caelum
- Alder: 20
- Bursdag: 30. august
- Høyde: 176 cm
- Favorittaktivitet: Å få nye "High Score" i spill

Som arvingen av den lucianske tronen begynner Noctis' utfordringer først når han forlater "the crown city" for å gifte seg med Lady Lunafreya Nox Fleuret. I kamper bruker han overnaturlige våpen han skaper ut av løse luften, noe alle de kongelige kan.

Ignis Scientia
- Alder: 22
- Bursdag: 7. februar
- Høyde: 183 cm
- Favorittaktivitet: Lage nye matoppskrifter

Ignis vokste opp sammen med Noctis som rådgiveren hans. Den strenge utdannelsen lærte han å være så ressursfull og fattet som rollen krever. De taktiske rådene hans vil være utrolig viktige gjennom prinsens reise.

Gladiolus Amicitia
- Alder: 23
- Bursdag: 2. april
- Høyde: 198 cm
- Favorittaktivitet: Camping

Amicitia-familien har fungert som beskytterne av Lucis' kongefamilier i lang tid, og Gladiolus er den eldste sønnen i familien. Båndet han deler med Noctis er sterkere enn det mellom en vanlig livvakt og sjefen hans. Med sin utrolige styrke er han alltid klar for å beskytte vennene sine.

Prompto Argentum

- Alder: 20
- Bursdag: 25. oktober
- Høyde: 173 cm
- Favorittaktivitet: Ta bilder

Prompto har vært venn med Noctis siden de møttes i tenårene, oppsøkte han da Lucis falt. Nå ønsker han dog å vise at han er sterkere enn mange tror, og ønsker å vise sitt verd ved å ta i et tak for kameratene, både fysisk og mentalt.

• Hajime Tabatas favorittkarakter er Noctis, mens Akio Ofuji sin er Prompto.

• Promptos hår- og ansiktsdesign har blitt endret siden de har fått negative tilbakemeldinger fra spillere etter demoene og trailerene. De sier dog ikke noe om stemmen hans, for de av dere som ikke likte den.

Dette blir heller ikke det siste vi hører fra spillet før E3-messen om to uker. Før de avsluttet kunne de nemlig avsløre at neste episode av Brotherhood-serien vil komme rundt samme tid som E3, kanskje før. Vi får også en spesiell "Day 0 Edition" av Active Time Report den 13. juni (blir mest sannsynlig 14. juni for oss). De avsluttet det hele med denne Chocobo-fylte traileren.

HQ
Final Fantasy XV

Relaterte tekster

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Det er alltid en viss risiko knyttet til spill der utviklingen aldri ser ut til å gå mot slutten, men i hvilken retning tippet det for Final Fantasy XV? Vi har testet...



Loading next content