Norsk
Gamereactor
nyheter
Agents of Mayhem

Saints Row-skaperne annonserer Agents of Mayhem

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en måned siden begynte det å gå rykter om at Volition, skaperne av Saints Row-serien, jobber med et nytt spill kalt Agents of Mayhem. Nå er det endelig offentliggjort.

Noen håpet at det var snakk om et helt nytt spill, andre at det var et nytt Saints Row. Vel, vi har på en måte gode nyheter til begge parter. Agents of Mayhem er nemlig en helt ny IP, men er samtidig satt i Saints Row-universet.

Agents of MayhemAgents of MayhemAgents of MayhemAgents of Mayhem

I dette tredjepersons skytespillet må superagentene i MAYHEM (Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds) stanse den onde LEGION- gruppen ( League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations). De reiser derfor til Seoul, hvor de må kjempe både på bakken og de høyeste tak.

Siden spillet vil vises frem på den kommende E3-messen får vi ikke vite særlig mye mer enn det, men vi har i alle fall fått disse skjermbildene som viser den tegneserieaktige grafikken.

Agents of Mayhem

Relaterte tekster

1
Agents of MayhemScore

Agents of Mayhem

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Det er kanskje ikke et Saints Row-spill, men Agents of Mayhem føles fortsatt meget kjent ut.

0
I dag på GR Live: Agents of Mayhem

I dag på GR Live: Agents of Mayhem

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Volition er nok i hovedsak kjent som skaperne av Saints Row-serien for de aller fleste av dere, men nå ønsker de å prøve noe nytt igjen. Agents of Mayhem er satt i det...



Loading next content