Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Overwatchs fremtidsplaner offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke bestemte Jeff Kaplan seg for å dele litt informasjon om oppdateringene som vil komme til Overwatch i nærmeste fremtid. Nå har han gått mer detaljert til verks.

Da en battle.net-bruker spurte hva planene var for Overwatch i fremtiden svarte Kaplan med en meget lang melding. Her har dere noen av de mest nevneverdige delene.

• De jobber med innholds-oppdateringer for de neste ni månedene.

• Hovedfokuset deres nå er Competitive Play. Tilbakemeldingene fra betaen var faktisk så detaljerte at de nærmest startet på blanke ark da de endret på den. Nå har de dog kommet et godt stykke på vei, og vurderer å slippe en test versjon i løpet av kort tid for å teste den ut i det fri.

• Modusen vil uansett ikke være ferdig når den slippes offentlig. De forventer nemlig å gjøre en rekke endringer de første sesongene, for å levere det både de og spillerene forventer av den.

• Som vi allerede visste vil det komme nye helter til spillet. Noen av disse har kommet et godt stykke ut i utviklingen, andre har de såvidt startet med. Han ønsker fortsatt ikke å dele mer informasjon om det, av frykt for å ikke leve opp til ordene sine.

• Det kan virke som om vi får et nytt kart før vi får en ny karakterer. Ett av kartene de har jobbet med har nemlig kommet så langt som til finpuss-fasen hvor designerene gjør den fin å se på. Nå må de bare passe på at det de gjør ikke ødelegger noe av selve kartdesignet.

• Han snakker også om at de tester ut et nytt kart med "veldig innoverende leveldesign-triks". Det viser seg uheldigvis å være ganske ubalansert siden skarpskyttere har en stor fordel. De håper å kunne endre dette samtidig som de beholder kartet sjel, slik at vi faktisk får se disse innoverende nyvinningene.

• De ønsker også å forbedre spectator/broadcast/observer-funksjonen. Noen av disse forbedringene vil også gjøre Play of the Game og Highlights-funksjonene bedre. Disse er dog ikke førsteprioritet akkurat nå, men er helt klart noe som vil komme etterhvert.

• Når det kommer til Brawls og Custom Games ønsker de å implementere mange av ideene de har mottat fra spillerene etter lansering. I Custom Games ønsker de blant annet å forbedre den generelle funksjonaliteten ved å finne en måte å la spillere få spille flere kamper med venner eller fremmede. En av eksemplene han nevner er at de prøver ut hvordan en slags server browser-funksjon ville fungert. Om alt går som de håper vil vi i fremtiden kunne spille Custom Games med 11 andre mennesker, hvor det er artige regler og mulighet til å tjene erfaringspoeng.

• Progression-systemet jobbes også stadig med, i alle fall med langsiktige mål. Flere muligheter for å lage særegne karakterer (customisation), kunne bruke flere sprayer og nye gjenstander er bare noen av ideene de jobber med.

• De sosiale aspektene skal også forbedres, men disse vil slippes gradvis i fremtidige oppdateringer. I den kommende Competitive Play-oppdateringen vil vi blant annet kunne starte sosiale handlinger med andre spillere hver gang vi har kontroll over det som skjer på skjermen. Altså utenom lasteskjermer og liknende.

• Bug-fiksing er selvsagt meget høyt på prioriteringslisten deres. Foreløpig kan vi blant annet ikke forlate en kamp som en gruppe. Dette jobber de med å fikse. De jobber også implementere godta/avslå-funksjonen du får på PC når en noen anbefales å bli med i gruppen din til konsollene.

• Anti-cheat og anti-hack forbedres stadig, men Kaplan ønsker åpenbart ikke å dele flere detaljer om det.

Han avslutter med å si dette ikke betyr at alt dette vil komme, kun at de vurderer det. Vi synes uansett det er interessant å høre hva Blizzard tenker om fremtiden til Overwatch. De har også noen overraskelser til oss. Hva kan de være, og hva ønsker du å se?

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...



Loading next content