Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 7: Biohazard

Dropper "Quick-Time" i Resident Evil 7

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Begrepet Quick-Time betyr mer i spillbransjen enn ellers i verden, hvor det primært betegner et videoavspillingsprogram fra Apple. I spillverdener quick-time-sekvenser hendelser i spillet der man gir fra seg mesteparten av kontrollen, slik at regisserte scener kan finne sted. Forskjellen mellom dette og mellomsekvenser (cut-scenes) er at du fremdeles må gjøre litt av jobben selv, for seksempel ved å hamre på én av knappene mens spillfigurene åpner en tung dør eller liknende.

Det er en mekanikk som har eksistert i spillverden lenge, og mange spiller begynner å bli alvorlig lei av dem. Dette er trolig grunnen til at Capcom nå går ut og lover et totalt fravær av quick-time i det nylig annonserte Resident Evil 7: Biohazard:

- There will be no Quick Time Events in Resident Evil 7. I know there are a lot of people who will be relieved to hear that, kommenterer produsent Masachika Kawata.

Vi tipper han har helt rett.

Kilde: Capcom Unity.

Resident Evil 7: Biohazard

Relaterte tekster

Resident Evil 7: BiohazardScore

Resident Evil 7: Biohazard

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Ondskapen er tilbake, og hvis vi fikk bestemme har den kommet for å bli. Her er anmeldelsen vi har både gruet og gledet oss til i lang tid...



Loading next content