Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 3

Fortell oss hvorfor du og din venn skal til Call of Duty XP 2016 i Los Angeles!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatert: Vi har utvidet mulighetene for å delta.

Vinn en tur til Call of Duty XP 2016 i Los Angeles med flybilletter og luksushotell inkludert - alt du trenger å gjøre er å fortelle oss i kommentarfeltet hvorfor du er den Call of Duty-spilleren som bør få vinne.

Hvis du ser frem til lanseringen av Call of Duty: Infinite Warfare i november og har lyst til å teste spillet før den tid, så kan vi være til hjelp. Nå får du nemlig muligheten til å vinne billetter til deg og en venn til Call of Duty XP i Los Angeles som går av stabelen 2.-4. september!

Dere blir blant de første i verden til å teste Call of Duty: Infinite Warfare, den nye Zombies-delen, Call of Duty: Modern Warfare Remastered multiplayer og den fjerde utvidelsen til Call of Duty: Black Ops 3. I tillegg skal verdensmesteren i Call of Duty kåres.

Det er uansett mer i pakken, for begivenhetene byr også på en Nuketown paintball-turnering, Zombies lasertag, flere Call of Duty-opplevelser på Playstation VR og mye mer.

Er du den heldige vinneren av den gyldne billetten som gir deg og en venn adgang, så får dere begge flyreisen, hotellopphold for to personer og billetter til Call of Duty XP-tilstelningen.

For å delta skal du enten:

1. Skrive en kommentar som forteller hvorfor nettopp du er den Call of Duty-spilleren som bør få reise.

Eller:

2. Benytte Emblem-redigeringsverktøyet i et Call of Duty-spill med et slikt til å lage et kult emblem (alle fra Call of Duty: Black Ops og nyere), og sende det til oss på [email protected].

Du kan se et eksempel på hva du skal ta bilde av her:

Call of Duty: Black Ops 3

Vi ber deg vennligst om å lese informasjonen under bildet før du deltar.

Call of Duty: Black Ops 3

Viktig informasjon:
Både du og din venn må være over 18 år for å delta, og konkurransen avsluttes 5. august. Deretter er det viktig at dere selv sørger for å skaffe innreisevisum til USA i god tid. Søknaden skal være godkjent senest 14 dager innen utreisedagen.

Hvis du er tidligere straffet er det viktig at du kontakter den amerikanske ambassaden og spør vedrørende utfylling av visumsøknaden. Ambassaden kan ta et undersøkelsesgebyr på opptil 585 dollar avhengig av straffen på rullebladet, og dette må vinneren selv betale. Det er de amerikanske myndighetene som avgjør om du får innvilget visumsøknaden.

Gamereactor er ikke ansvarlig for vinneren eller dens venns personlige omstendigheter.

Premien inneholder to betalte flybilletter, et betalt hotellopphold for to personer og to billetter til Call of Duty XP i Los Angeles. Utgifter utover dette dekkes ikke av Gamereactor.

HQ

Relaterte tekster

Call of Duty: Black Ops 3Score

Call of Duty: Black Ops 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

De kommer hvert år og leverer stort sett de samme opplevelsene. I år er det imidlertid annerledes. I år blåste Call of Duty oss fullstendig av banen!



Loading next content