Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia III

Møt Thomas Burke i ny Mafia III-trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utgiver 2K Games og utvikler Hangar 13 sparer ikke akkurat på kruttet når det gjelder trailere for storspillet Mafia III. Den siste tiden har vi jevnlig blitt servert nye klipp fra den New Orleans-inspirerte, fiktive byen New Bordeaux, og ettersom slippdagen er satt til den 7. oktober kommer nok dette til å fortsette utover høsten.

Denne gangen fokuserer utviklerne på en av det viktigste birollene i historien, som fylles av en kar ved navn Thomas Burke. I likhet med alle de andre personlighetene i Mafia III har han sin egen agenda og sin egen bakgrunnshistorie. Derfor fortjente han også sin egen trailer.

Hangar 13 har vært varsomme med å la pressen få teste Mafia III foreløpig, men planen er ikke desto mindre lansering til PS4, Xbox One og PC den 7. oktober. Forhåpentligvis får vi i Gamereactor anledning til å prøvespille innen den tid, slik at vi kan avgi en statusrapport. Det er tross alt knyttet store forventinger til Mafia III, som skal bli det mest ambisiøse i serien så langt...

HQ
Mafia III

Relaterte tekster

Mafia IIIScore

Mafia III

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter seks år og 30 trailere er det endelig klart for det nyeste kapitlet i Mafia-serien. Kan en god historie være nok til å lage et godt sandkassespill?

0
Mafia III-utvikler åpner nytt studio

Mafia III-utvikler åpner nytt studio

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Hangar 13, mest kjent som utvikleren av Mafia III, har åpnet et nytt studio i Brighton ved å ta over en indiegjeng ledet an Nick Baynes (Split/Second), og det virker som...



Loading next content