Norsk
Gamereactor
nyheter
ARK: Survival Evolved

ARK-spillerne raser over betalt utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvidelsen The Scorched Earth til ARK: Survival Evolved ble nylig annonsert som en utvidelse man må betale for, og dette har ikke falt i smak hos spillerne. Siden annonseringen har faktisk omtalene på Steam falt fra "mest positivt" til "mest negativt".

Grunnen til at det reageres er at utvidelsen slippes som en ferdig del til et spill som fortsatt befinner seg i Early Access, altså et uferdig grunnspill. Spillerne mener altså at utvikler Studio Wildcard burde gjort ferdig spillet, eventuelt lagt til de nye funksjonene som finnes i The Scorched Earth gratis, før de begynte å ta seg betalt for tilleggspakker.

Studio Wildcard har senket prisen på hovedspillet med 40 prosent, men dette har ikke fungert som noe plaster på såret. Selv spillere med flere hundre timer i ARK: Survival Evolved gir det nå negativ omtale.

Saken ble imidlertid ikke noe mindre amper da en av utviklerne fra Studio Wildcard svarte en spiller med at vedkommende var for gjerrig til å hoste opp 20 dollar - i tillegg til en rekke andre hissige svar på kritikken. Den samme utvikleren har siden beklaget sin oppførsel, men fansen er fortsatt rasende.

Tirsdag postet utvikleren en blogg der de både svarte communityet samtidig som de annonserte en ny dinosaur, Kentrosaurus. Kjernen i innlegget er at denne utvidelsen legger grunnlaget for fremtiden, der utvikleren skal binde grunnspillet og flere utvidelser sammen - forhåpentligvis uten for mange tekniske problemer. De skriver også at de våkner hver morgen med tanker om hvordan de kan forbedre spillet.

Vi regner ikke med at spillerne er klare til å tilgi riktig ennå, men de har i det minste lagt seg flate med tanke på den enes oppførsel i tillegg til å forklare hvorfor de har valgt denne løsningen.

Er du skuffet?

ARK: Survival Evolved

Relaterte tekster



Loading next content