Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Jobben med Fallout 4-mods til PS4 fortsetter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en liten stund siden ble det klart at Bethesda ikke vil kunne levere mod-støtte til hverken Fallout 4 eller The Elder Scrolls V: Skyrim på Playstation 4 med det første, og det skyldes hovedsakelig at Sony ikke vil gjøre noen unntak for deres standarder angående brukerskapt innhold. Bethesda har på sin side også en visjon for mods, og de ønsker ikke å implementere en halvveis løsning.

Det betyr imidlertid ikke at utgiveren har gitt opp arbeidet, for på Twitter skriver Bethesdas kommunikasjonssjef Pete Hines at de vil gjøre hva de kan for Playstation 4-spillerne:

"I assure you we don't lack for alternatives. We are trying to do the most possible for PS4 players"

Selv om dette ikke er en bekreftelse på at støtte for modifikasjoner kommer, men det er forfriskende å se at de jobber med saken.

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...



Loading next content