Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1

Imponerende historie-trailer fra Battlefield 1

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

DICE har snakket mye om flerspillerdelen av Battlefield 1, men nå har de endelig også lettet mer på sløret hva enspillerdelen angår.

Den nye traileren bekrefter på nytt av vi vil spille som flere ulike karakterer. Hver av disse vil ha sin egen bakgrunnshistorie og ferdigheter. Her snakker vi alt fra en fotograf uten noen form for kamptrening, til rutinerte soldater som har vært ute en vinternatt før. Det svenske utviklerstudioet har også innført en rekke elementer fra flerspillerdelen. Blant annet vil oppdragene nå være mer åpne, og la deg gå frem på ulike måter. De ønsker å gi rom for fantasifulle løsninger, noe som forhåpentligvis betyr høy gjenspillingsverdi.

Som forventet vil vi også møte på en rekke historiske figurer i løpet av historien, blant annet Thomas Edward Lawrence (bedre kjent som Lawrence of Arabia). Det skal bli interessant å se hvordan han fremstilles i spillet. En rekke spill har prøvd å ha med ekte personer før, med blandede resultater.

Har du troen på retningen Battlefield 1 sin enspillerkampanje tar?

HQ
Battlefield 1

Relaterte tekster

Battlefield 1Score

Battlefield 1

ANMELDELSE. Skrevet av Oliver Thulin

Glem roboter og futuristisk krigføring. Battlefield 1 er gammelt og skittent, og slagmarken har aldri føltes nærmere...

0
Klokken 16 på GR Live -  Battlefield 1

Klokken 16 på GR Live - Battlefield 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

EA og DICE forbereder seg på å avduke Battlefield V i kveld, og i den anledning tenkte vi å blåse støvet av Battlefield 1 og spille det for å komme i riktig stemning til...



Loading next content