Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

Mer om Final Fantasy XVs fremtidsplaner

Square Enix skal utvide spillet med nye filmatiske sekvenser, spillbare figurer, New Game+, flere bosskamper, gjenstander og mye mer i tiden fremover.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Final Fantasy XV har bare vært offisielt til salgs i åtte dager, men vi visste allerede at Square Enix har store fremtidsplaner for spillet. Nå vet vi litt mer om akkurat det.

Planene er offentliggjort i en pressemelding (takk til Gamer.ne.jp) fra spillets regissør, Hajime Tabata. Her forteller han mer om planene de har for nærmeste fremtid, litt lenger fremme og mye senere. Beskrivelsene inneholder noen veldig små spoilere

Nærmeste fremtid
De vil endre litt på gameplayet i Chapter 13 ved å blant annet øke kraften til ringen sin magi. Vi skal få vite mer om kort tid.

Litt lenger fremme
Den siste halvdelen av spillet vil få mer innhold for å forbedre historien. Tabata-san nevner blant annet nye filmatiske sekvenser som for eksempel skal forklare hva som skjedde med Ravus. Stemmeskuespillet og tekstingen skal også forbedres.

Lengst fremme
Håpet er å gjøre en "viktig person fra historien" spillbar. Kan det være snakk om Lunafreya? Det vil kanskje også komme et avatar-system hvor vi kan skape vår helt egen karakter.

I tillegg planlegger de å komme med New Game+, muligheten til å forstørre tekst, en level-begrenser, en skin som gjør deg uovervinnelig, og flere andre ting som vil forbedre den generelle opplevelsen. Han nevner også live bosskamper med spesielle belønninger og tidsbegrensede slåsskamper. Spillet ser altså ut til å bare bli større, så her er det bare å ønske seg mer tid til jul.

Final Fantasy XV

Relaterte tekster

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Det er alltid en viss risiko knyttet til spill der utviklingen aldri ser ut til å gå mot slutten, men i hvilken retning tippet det for Final Fantasy XV? Vi har testet...



Loading next content