Norsk
Gamereactor
nyheter
Nioh

Nioh vil la oss kjempe mot andre spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne vi gi dere våre siste inntrykk av Nioh før spillet slippes 9. februar. Det ser slettes ikke verst ut, og vi vet allerede at det kommer flere godbiter til spillet i fremtiden.

Da vi testet spillet fikk vi nemlig også snakke med utviklerne, og de kunne røpe at det vil komme en spiller mot spiller-modus etter lansering. De kunne ikke røpe akkurat når, men det er uansett interessant å vite at vi vil kunne teste ferdighetene våre mot andre spillere.

Nå har de også offentliggjort hva som er inkludert i spillet sitt season pass. Det kan virke som vi vil få tre utvidelser i fremtiden:

• Dragon of the North: Reis dypt inn i Japan sine krigsherjede nordlige provinser.

• Defiant Honor: Kjemp i den blodige vinterkampanjen i beleiringen av Osaka.

• Bloodshed's End: Gjør en slutt på beleiring av Osaka i sommerkampanjen.

Vi vet ikke hva de mener med de ulike kampanjene. Kanskje er det snakk om årstidene de kommer, men da kan det også tyde på at siste utvidelse ikke kommer før sommeren 2018, noe vi tviler på. Samtidig er det interessant at beleiringen av Osaka nevnes to ganger. Kan det gi en indikasjon på hvor stor hver utvidelse er? Samme hva, vi vet det vil komme mer innhold etter lansering, og PvP-modusen blir gratis.

Nioh

Relaterte tekster

NiohScore

Nioh

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Team Ninja serverer en raskere tolkning av Souls-spillene, og vi har hugget oss gjennom for å sette en karakter. Her er anmeldelsen...



Loading next content