Norsk
Gamereactor
nyheter

Microsoft annonserer Xbox Game Pass

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne våren vil Xbox One-eiere få tilgang til over 100 spill ved å abonnere på det Microsoft har valgt å kalle Xbox Game Pass. Tjenesten er priset til 10 dollar (eller 9,99 dollar for å være helt nøyaktig), og skal la deg laste ned og spille de tilgjengelige spillene så mye du vil.

Som de skriver på Xbox.com vil spillutvalget bestå av både Xbox One-spill og av Xbox 360-spill som fungerer på den nyeste konsollen. Der kan vi også lese at biblioteket skal fylles av spill fra utgivere som 2K, 505 Games, Bandai Namco, Capcom, Codemasters, Deep Silver, Focus Home Interactive, Sega, SNK, THQ Nordic, Warner Bros. Interactive og Microsoft Studios. Blant spillene som vil være tilgjengelig ved lansering finner vi Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16 and Soul Calibur II.

Som abonnent vil du få rabatt på de tilgjengelige spillene, slik at du kan kjøpe det du vil beholde etter at du eventuelt avslutter abonnementet. Hver måned skal det legges til nye spill, mens noen av de gamle blir fjernet. Vi vet ikke hva de legger til grunn for å fjerne spill, men håper at det handler om de minst populære spillene i etter en periode.

Du som er en del av Insider-programmet kan restarte maskinen din nå, og hvis du er blant de som er utvalgt vil du se et ikon for Xbox Game Pass. Det er dog verdt å merke seg at utvalget vil være en brøkdel av det som vil komme etter hvert, og for øyeblikket er det ikke snakk om de såkalt AAA-spillene.

De som abonnerer på Xbox Live Gold vil også få tilgang før tjenesten slippes til alle, men det er ennå ikke satt noe tidspunkt for når dette vil skje.

Microsoft annonserer Xbox Game Pass


Loading next content