Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
nyhet

Del to av vår Mass Effect: Andromeda-konkurranse!

Spørsmål nummer 2: Tips & Triks: Enspiller
Ryder er spillets Pathfinder, og selv om det er en flott tittel lurer vi på hva du ville ha kalt deg som leder av ekspedisjonen?

Obs! Hvis du siterer ditt forrige svar når du besvarer dette, så blir det enklere for oss å holde oversikt.

Spørsmål nummer 1: Unboxing video
Mass Effect: Andromeda er fylt med spennende planeter, men hvis du skulle navngi din egen planet som et nytt potensielt hjem, hva skulle du ha kalt den?

Mass Effect: Andromeda slippes snart, og med dette forsøker Bioware og EA å levere et nytt og storslått romeventyr med nye figurer og interessante historier.

I anledning dette vil vi i Gamereactor lage tre videoer til dere, og samtidig gi deg muligheten til å vinne en innholdsrik Collector's Edition av spillet.

Denne saken vil bli oppdatert to ganger, og hver gang legger vi til et nytt spørsmål som du må besvare i kommentarfeltet. Altså tre spørsmål totalt.

Premien er som sagt en Collector's Edition, og denne inneholder spillet med steelbook-cover, samt en fjernstyrt versjon av Nomad-kjøretøyet fra spillet.

Vi gleder oss til å lese besvarelsene!

Mass Effect: Andromeda
Dette er en annonse: