Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon: Zero Dawn

Guerrilla om mulig Horizon: Zero Dawn-oppfølger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Horizon: Zero Dawn ble en stor suksess for både Playstation og utvikler Guerrilla Games, og de har tidligere slått fast at de er interesserte i å lage flere spill i samme univers. De har dog ikke avslørt noen konkrete planer, og selv om de fortsatt er på "hvis om, dersom"-stadiet har de snakket litt om ønskene deres i et intervju med Game Informer.

Der sier spillet historieansvarlige, John Gonzalez, at de vil være forpliktet til å levere en like dyp historie. Han forteller at de er veldig fornøyde med at spillerne har likt historien og blitt knyttet til rollefiguren Aloy, og at dette er noe de må matche i en eventuell oppfølger.

Spillets Art Director, Jan-Bart van Beek, har et enklere ønske, og det er flere maskiner. Han sier at de er morsomme å designe, bygge og animere, og at det kun er tekniske begrensninger som vil stoppe dem fra å lage hundre ulike robotdyr.

Hva vil du ha i en eventuell oppfølger?

Horizon: Zero Dawn

Relaterte tekster

3
Horizon: Zero Dawn (PC)Score

Horizon: Zero Dawn (PC)

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

La en ting bli klart med én gang. Horizon: Zero Dawn er et bra spill. Det fikk karakteren 9 da det kom ut og vår kjære Tor Erik anmeldte det, og etter å ha spilt det...



Loading next content