Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront II-traileren avslørt for tidlig

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA planla å avduke Star Wars Battlefront II i helgen, men som med veldig mange annonseringer nå til dags virker det som traileren ble offentliggjort tidligere enn planlagt.

Vimeobrukeren The Spicingberg har nemlig lagt ut det som nok er helgens trailer. Som forventet består traileren av det som så fint kalles "in-engine footage", og bekrefter endelig hva EA mente da de sa spillet ville utforske flere tidsperioder. Teksten i traileren avslører nemlig at spillet vil la oss utforske alle æraene, og viser glimt av både Darth Maul, Kylo Ren, Rey og Yoda.

Som om det ikke var nok får vi også et hint om hva historien i enspillerdelen vil gå ut på, og litt overraskende virker det som om det er snakk om et helt nytt eventyr med en ukjent kvinne. Siden vi ser Dødsstjernen eksplodere i starten, og hun sier at de skal hevne keiseren, aner det oss at handlingen vil finne sted mellom Return of the Jedi og The Force Awakens. Forhåpentligvis betyr dette at vi kan forvente en minneverdig historie i tillegg til storslagne kamper.

Selv om vi føler litt synd på EA at traileren tilsynelatende lekket tidligere enn planlagt, kan vi trøste dem med at vi fortsatt kommer til å følge med på helgens panel. Denne traileren ga nemlig mersmak her i gården. Hva synes du?

HQ
Star Wars Battlefront II
Star Wars Battlefront II
Star Wars Battlefront II

Relaterte tekster



Loading next content