Norsk
Gamereactor
nyheter
Nier: Automata

Nier: Automatas første utvidelse offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De færreste av dere har nok kommet dere gjennom alle avslutningene i Nier: Automata, men Square Enix har godt nytt om du ønsker litt variasjon i en av de nye gjennomspillingene.

Nå har de nemlig offentliggjort den første utvidelsen til spillet, "3C3C1D119440927". Her vil vi få tilgang til tre nye amfiteatere å bryne ferdighetene våre i. Klarer vi disse utfordringene vil vi belønnes med et av de nye kostymene i spillet: "Revealing Outfit" for 2B, "Young Man's Outfit" for 9S og "Destroyer Outfit" for A2.

Nier: AutomataNier: AutomataNier: Automata

Det ville vel ikke akkurat vært Nier uten en litt merkelig vri på utfordringene heller, så Platinum har avslørt at to av fiendene vi vil møte på i amfi-utfordringene er Yosuke Matsuda (Square Enix-presidenten) og Kenichi Sato (sjefen i Platinum Games). Er du ikke helt fornøyd med noe de to har gjort får du altså en aller tiders mulighet til å denge løs på dem. Du kan få en liten smakebit på det i den nederste traileren.

Dette er dog ikke alt som kommer i utvidelsen. Fullfører du utfordringene eller noen av de nye sideoppdragene vil du også få:

• Hårsprayer som lar deg endre hårfargen til 2B og A2. Vi antar 9S har nektet å farge håret sitt...

• Nye masker med spesielle egenskaper.

• Spesielle kuler som vil endre hvordan fiendenes kuler ser ut.

• Ny musikk du kan bruke i jukeboxen din.

Vi vet allerede at alt dette kommer til Japan den 2. mai, men her til lands nøyer de seg med å si at utvidelsen slippes "snart".

HQ
HQ
Nier: Automata

Relaterte tekster

Nier: AutomataScore

Nier: Automata

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Platinum Games gjør det de kan best, og slipper Nier: Automata som er raskt og vilt på høye hæler. Vi har testet hvor morsomt det er...

0
Nier: Automata blir animeserie

Nier: Automata blir animeserie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi nærmer oss fem år siden Nier: Automata overgikk de fleste forventninger, og i den sammenheng hadde Square Enix en spesiell stream som bekreftet et spennende rykte....



Loading next content